Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co na 1 rande??

Co si vzít na první rande s vašim vysněným idolem?  Ano, ano, ano tuhle otázku řeší každá holka. A tráví hodiny před zrcadlem zrkášlováním (make-upem, věčnym převlíkánim,..). Ale vždyť je to den jako každý jiný ! Nebo snad neni? Většina by mi odpověděla že ne, ale já si odpovím sama a řeknu že jo. Protože stejně mam pravdu já.

 Takže co si vzít na sebe?? Jednoznačně to v čem se cítíte nejlépe... a záleží také kam pujdete... Pokud budete mít sportovní typ vašeho kluka radši si neberte 10 centimetrové jehly :D a vezměte si třeba converse. Jsou pohodlné a zároveň skvěle holčičí ;)!! A co si vzít knim?? Co třeba krátké šortky (né odrbané)! A tričko a přes to vestičku do půlky zad? To přece vypadá cool !!

Letní šaty co knim? : Co takhle balerínky a klobouček :) ?

Sukně? Tak určitě jde o to jakou sukni si vezmete pokud nějakou mini sukni tak bych asi zvoliila zrovna ty 10 centimetrové jehly a nějaké pěkné sexy tričko s výstřihem :) Ale pokud nějakou letní sukni tak bych si vzala nějaké elegantní sandále a nebo třeba také balerínky a  když to bude džínová sukně tak ktěm se dají vzít i botasky ale fakt jen k některým jinak obuv podle střihu ;)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(Kamil, 7. 6. 2011 16:58)

ja mam rad na holce kdys je jaka je klidne at je i v teplakach me je to jedno :D