Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muj kluk má jinou ;(

Muj kluk má jinou a já nevím jak se stím mam vyrovnat !! Jediný co chci aby byl konec jenže já ho tak strašně miluju!! To si říká každá holka která se dozví že jí její kluk podvádí s jinou. Je to opravdu strašné, ale je to skutečnost a musí se stim nějak vypořádat!! Jenže jak?? Je to těžké, ale musí to ukončit než aby z ní dělal ještě víc "debila" buhví jak dlouho už to sní táhne!! Hned jak ho udiví musí mu říct že je konec pokud však on to neudělá dřív.

..... je konec :( co dělat teď??

Nálada je mizerná, celej svět se zníčil! Aspoň vám to tak připadá!! Ale není přece konec světa !! Jděte ven s kamarádkou, spi u ní, cokoliv jen nemysli na něj a na ty krásné chvíle co jste spolu prožili. Ano je to těžké hodně těžké, ale za pár dní už to bude vše lepší. On přeci neni ten poslední kluk na planetě nebo jo?? Ne neni!! Na světe jsou i lepší kluci než je on!! Budou se vám věnovat, starat se, zajímat se o VÁS a hlavně vás nebudou podvádět!! Myslete na ty věci které budou (samozdřejmě jen ty hezké)! A uvidíte že to bude lepší! Puste si hudbu  , ale nesmí to být smuutné písničky vše musí být pozitivní...

.....co až ho uvidim??

Až ho uvidíte dělejte že prostě nic nevšímejte si ho, ignorujte ho, dejte mu najevo že je už prostě minulost!! Žijeme přítomností přeci!!

.....co když mi bude pomlouvat?

Pomlouvat tě a proč? Že máš nedokonalí tělo? Nebo že nejsi jeho typ? A takový keci? Jo kluci jsou toho schopný jenže ty jeho keci časem nebude nikdo poslouchat ;) !! A pokud to fakt udělá udělej mu oplatu určitě máš jeho nějaké intimní fotky nebo nějaké fotky kde nevipadá nejlíp tak je ukaž ve škole na facebooku všude ;) ať vidí že se ho nebojíš !!

.....co když se časem bude chtít vrátit?

Pozdě!! Šanci už jednu dostal!! Udělal by to znova i když ti bude slibovat hory doli nedej se!! Tak hodně se přeci neponížíš ne?

No to je asi tak nějak vše k tomuhle tématu už mi nic nenapadá! Pokud by však něco napadlo VÁÁS :) tak dejte komík a já to sem připíšu :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(Radek, 7. 6. 2011 16:59)

A co takhle moje holka má jinýho?? :)

fakt super

(Kamila, 7. 6. 2011 15:30)

Ahoj tenhle blog je fakt super. Napsala jsem ti na tvuj email nějaká témata která bys mohla použít =) fakt je to skvělí a pomohlo nám to z klukem